Szentendre a Duna mentén található kicsi, festői város, 20 perces autóútra Budapesttől. A városka híre a mediterrán hangulatáról, a barokk épületeiről, a szűk utcáiról, a számos művészeti galériájáról és múzeumáról (Szabadtéri Néprajzi Múzeum), kézműves üzletekről, hangulatos kávézókról és ajándéküzleteiről.

Időtartam: 4 óra

Gödöllő Budapest agglomerációjában található északkeleti irányban, 20 perces vezetéssel elérhető. A gödöllői kastély meglátogatása során bepillantást ad az Osztrák-Magyar Monarchia évtizedeire. Megismerkedhet a királyi pár magánéleti titkaival és szerelmeivel, a rejtett ajtókkal, szobákkal és a korabeli életmóddal.

Időtartam: 3 óra

A Dunakanyar a Duna Esztergom és Budapest közötti szakasza. A túra során a Kék Duna három gyöngyszemét látogatjuk meg, Esztergomot, Visegrádot és Szentendrét.

Időtartam: 8 óra

A Balaton Közép-Európa legnagyobb édesvizü tava, az egész napos túra alatt meglátogatjuk Herendet, a világhírű Porcelángyár otthonát, a Tihanyi-félszigetet a Bencés Apátsággal és az első hivatalos üdülőközpontot, a  festői Balatonfüredet.

Időtartam: 8 óra

Vidéki túrák